Lenka Belcherová

zakládající člen a předsedkyně základního článku HB Lesního klubu Satalický pramínek

Průvodce - lektorka dětí 

Původně pocházím z Prahy, ale žila jsem delší dobu v Českém Krumlově, kde jsem se 10 let věnovala Sdružení pro rodinu a děti - Český Krumlov. Mám za sebou mnoho let zkušeností v oblasti práce s rodinami, dospělými i dětmi, v oblasti komunitního rozvoje, turistiky, vzdělávání, výchovy, výuky AJ, zdraví a zdravého životního stylu. Dlouhodobě jsem se zabývala masážní terapií a prací s vnitřními procesy, v této oblasti jsem absolvovala soukromou školu (Florida School of Massage) v USA. Po přestěhování do Prahy v roce 2008 jsem pracovala v v Kolpingově  azylovém domě pro matky s dětmi jako socioterapeutka a poslední dva roky jsem byla pravidelným průvodcem dětí v lesním klubu Cestička (Vinoř, Kbely). 

Pavlína Hanzlíková

zakládající člen a místopředsedkyně ZČ HB Lesního klubu Satalický pramínek

Průvodce/lektorka dětí

Vystudovala jsem informační studia a knihovnictví. Jak v knihovně, tak v soukromém sektoru jsem se kromě práce s informacemi věnovala i práci se studenty. Ačkoliv jsem původně chtěla být rešeršérkou, zjistila jsem, že práce s mladými lidmi mě baví mnohem víc. Časem jsem ale začala cítit, že celodenní sezení v kanceláři mi nesvědčí a že bych radši trávila mládí na vzduchu. Protože se zároveň ztotožňuju s myšlenkou, že není problém být venku v jakémkoliv počasí a že děti v přírodě najdou všechno, co potřebují, doplnila jsem si vzdělání v kurzu pro chůvy. Jeho součástí byla praxe, kterou jsem absolvovala v lesní školce. Ověřila jsem si, že je to pro mě to pravé místo a že děti jsou pro mě ti praví spoluhráči. Ve volném čase si čtu, dál se vzdělávám v pedagogice (aktuálně kurz Montessori), dobrovolničím v organizaci pro rizikovou mládež a jezdím s kamarády na kole po Evropě. 

Již druhým rokem provázím děti v lesním mateřském klubu  Mezi stromy a mám praxi i v jiných lesních školkách (např. spolek Cestička)

Anna Hanzlíková

zakládající člen, jednatelka a naše účetní 🙂 

Zuzka Saidlová

kontaktní osoba a administrativní podpora Satalického pramínku 🙂

Matěj Horák

zakládající člen ZČ HB Satalický pramínek

Průvodce a instruktor

S Matějem se děti potkají především na našich příměstských táborech, v  lesní družině a  na dalších volnočasových aktivitách. Matěj je absolventem gymnazia Přírodní škola a v současné době studuje matfyz.

 

Tim Belcher

zakládající člen ZČ HB Satalický pramínek

Průvodce - asistent

S Timem se děti mohli setkat na táborech a budou se s ním občas setkávat na dalších akcích Satalického pramínku.Tim se učí být truhlářem, baví ho tvoření, fantazie a kutilství všeho druhu, hudba a Larp.

Šimon Kapic

Průvodce a instruktor

S Šimonem se děti setkají na našich příměstských táborech, v lesní družině a dalších akcích. Šimon studuje vysokou školu, je absolventem gymnasia Přírodní škola a zajímají ho především přírodovědné obory.

Jáchym Belcher

zakládající člen ZČ HB Satalický pramínek

Průvodce a instruktor

S Jáchymem se děti budou setkávat na příměstských táborech, v lesní družině a na našich dalších akcích. Jáchym je bývalým studentem gymnasia Přírodní škola, studuje EDUSO, fotografuje, baví ho natáčet klipy a filmy a hraje na kytaru.

Sdílet tuto stránku