Sdílet tuto stránku

Červenec


Jak téma napovídá tento čas bude patřit všem dětem, které milují přírodu, zvířátka, toulky po cestách,mezi potůčky a stromy a k tomu rádi tvoří... Péče o naše čtyřnohé kamarády stejně jako hry, vyprávění, všelijaká dobrodružství  ochutnávání všeho jedlého a voňavého k tomu patří...Také chystáme rozmanitá vyrábění, práci s hlínou a keramikou a kdo ví co nás ještě napadne..:) 

Během tohoto týdne mezi výlety do blízkého okolí a naší zahrádkou nebude chybět ani nějaké to cachtání či koupání se, když počasí popřeje :)

22.-26.7.( věk 3-8)

Cestičkou na zahrádku za sluncem a za zvířátky...(aneb na naší zvířecí farmě) )

  

29.7 - 2. 8 (věk 3-8 ) 

"Upeč třeba chleba, postav třeba - DůM..."(aneb týden řemesel, veselého vyrábění a přírodních staveb)

 Teno týden jsme se rozhodli věnovat řemeslům a vyzkoušet  si co dokážeme společně vyrobit a postavit. Nástroje, šikovné ruce a nápady máme...Skřítci pomocníčci a víly se určitě také zapojí a dá-li počasí, vyzkoušíme si lecos - i stavbu hliněného domku. A jako každé léto nás nemine nějaký ten výlet, hry vyprávění a třeba i koupačka... 

Celý týden se také budeme potkávat na zahradě s našimi zvířátky kozičkami Betinkou a Růženkou,ovečkami Julinkou a Amálkou, poníky Nugetkou a Mufem a  našimi králíčky .Nebudou chybět ani nejrůznější hry, voda a všelijaká divočina. :):):)

Srpen

Máte rádi pohádky, divadlo, tanec a muzicírování všeho druhu? Zajímá vás jaké bytosti žijí v lese a co třeba dělají když mají radost a nikdo se nedívá? Přidte to s námi zjistit!


Na tomto divadelnicky- tanečním táboře v pohybu, si budeme hrát, vyprávět a objevovat jak si léta užívají pohádkové bytosti lesa.Na co skřítci bubnují? Jak tančí víly? A co dráčci a  jiní příšeráčci? Co jim dělá radost? Pojdte s námi na to přijít...  Přitom budeme pozorovat přírodu, potkávat  naše zvířátka a výletovat jako vždy i do našeho okolí ( Vinoř, Ctěnice, Radonice)Nebude chybět ani všelijaké vyrábění, výtvarničení a pokud počasí dovolí i za vodou se vypravíme :)

19.8 - 23.8. (3- 8 let)

Když Příšery skotačí, Víly tančí a Skřítci bubnují ...(aneb s fantasií na špacír do království přírody a pohádkových bytostí)

 

Zanechte nám prosím kontakt, jméno dítěte a vybraný termín.
------------------------------------